Oversigt over alle arrangementer

Arrangementsoversigt fold alle ud
  • 30.11.2021 Lysfest - Aflyst
    kl. 17.00 - 19.00 Brugsen i Svenstrup via Børnehaven til Skolen.

Lokalforeningen har valg at aflyse arrangementet grundet risiko for smidtespredning af corona virus.

• 06.12.2021 Terminsprøver 8.-9. klasse - NY DATO

Terminsprøven er flyttet fra uge 49 til uge 2+3 pga høje smidtetal i kommunen.

Til terminsprøven sætter rammerne som til en eksamenssituation, så de unge kan få en fornemmelse af, hvad der venter dem i slutningen af 9. klasse.

• 17.12.2021 Juleafslutning og krybbespil - Aflyst
    kl. 07.45 - 12.00

Arrangementer omkring juleafslutningen er aflyst pga. høje smidtetal i kommunen.

Juleferien nærmer sig med hastige skridt, og på Tårnborg Skole skal vi lige gennem et par hyggelige traditioner, inden vi kan sige God Jul til hinanden.

Efter morgensang, er der i klasserne arrangeret fælles morgenmad. Kl. 10:00 har vi en aftale med vores lokale præst om en tur i kirke til et par julesamler.

Vi slutter af med at tage julepynt ned, så vi er klar til at klø på med undervisning efter nytår. Dagen slutter kl. 12.00.